Ljusdesign AB

Neo Framer-lansering

Vi är stolta över att meddela tillägget av en Profil-spotlight till Neo-serien. Neo Framer blir, tillsammans med Neo Zoom och Neo Accent, våra mest omfattande belysningsverktyg för professionellt bruk i museer och gallerier.

Neo Framer delar samma moderna design som resten av Neo-familjen. Alla som är bekanta med föregångaren Neo Profile kommer att känna sig som hemma eftersom optiksystemet är identiskt.

Afghan Tales, Världskulturmuseet, Göteborg
Afghan Tales, Världskulturmuseet, Göteborg

Slutblad och fokuseringsplattor är nu svartade för bättre bländningsreduktion. Vi har också gjort armaturerna lättare att manövrera med fokuseringsknoppar som följer designspråket. Alla armaturer är designade och tillverkade av belysningsdesigners på Ljusdesign AB och Gouiedo Jan AB.

Vi kan leverera varje Neo med antingen 2700K, 3000K eller 4000K LED med armaturkropp i svart, vitt eller grått. Kontrollprotokoll att välja mellan är Local-dim, Casambi, DALI eller DMX.

Afghan Tales, Världskulturmuseet, Göteborg
Afghan Tales, Världskulturmuseet, Göteborg

Neo Framer Narrow

Fånga det som belyses på det mest perfekta sättet! Dess variabla strålvinkel 14–27° ger rakskarpa kanter och samtidigt en liten hotspot i mitten.

Läs mer om Neo Framer Narrow

Neo Framer Wide

Även om den inte är lika skarp, har den ett jämnare fält och extra bred strålvinkel! Dess variabla strålvinkel 20–45° gör den utmärkt för att belysa stora konstverk, samt att den är idealisk för trånga utrymmen.

Läs mer om Neo Framer Wide

Fördelar med Neo

  • Bästa möjliga färgåtergivning och konsekvens
  • Premium finish av gjuten tunnväggig aluminium
  • Modulär - gjord enkel att uppgradera, underhålla, reparera och återvinna på fabriken
  • Tillverkad av lokalt källade komponenter (när det är möjligt), vilket innebär kortare leveranskedjor, kortare ledtider och högre transparens
A breakup gobo projection in Naturum Abisko, Sweden
A breakup gobo projection in Naturum Abisko, Sweden